Søren Erik Andersen & Søn

Vi har gennem generationer hjulpet familier og pårørende i Kolding og omegn med begravelser og bisættelser og har et stort lokal kendskab.

Kolding Bedemand-1000

Mød dine lokale bedemænd

Vi er erfarne, uddannede bedemænd og har hver især mange års erfaring hos
Søren Erik Andersen & Søn Begravelsesforretning.

Jesper Andersen

Bedemand

Jeg er 4. generation i familievirksomheden Søren Erik Andersen & Søn, som søn af Anna-Grethe og Søren Erik Andersen.

Siden 1989 har jeg arbejdet som eksamineret bedemand. Jeg vægter det personlige, dialogen og den enkeltes behov i afskeden højt og har en dyb respekt for det enkelte menneske.

Camilla Laursen

Bedemand

Jeg blev ansat i 2011 og uddannet bedemand igennem brancheforeningen Danske Bedemænd i 2013.

Jeg sætter personligt en stor ære i at må hjælpe i den svære tid, at have respekt for hvert enkelt menneske og deres ønsker og at gøre afskeden med deres kære til noget mindeværdigt.

Elly Dahl

Bedemand

I 2015 blev jeg ansat og blev siden uddannet som bedemand igennem brancheforeningen Danske Bedemænd i 2017.

I mit daglige arbejde som bedemand giver det mig stor mening med omsorg og empati, at give den bedste service og imødekomme de pårørendes ønsker i afskeden med deres kære.

Vicki Fodgaard Vestergaard

Bedemand

Jeg er blevet ansat som bedemand ved
Søren Erik Andersen & Søn i 2024

Jeg ønsker at guide jer trygt igennem de beslutninger I skal træffe, for at jeres afsked med jeres kære bliver, som I ønsker den skal være.

Karin Lomholt

Bedemand / Kontor

Jeg er vokset op med bedemandsfaget tæt på, da mine forældre, Anna-Grethe & Søren Erik Andersen har drevet begravelsesforretning hele mit liv. Jeg startede i virksomheden i 2002 og varetager de fleste administrative opgaver.

Jeg er uddannet og eksamineret bedemand via brancheforeningen Danske Bedemænd. Jeg sætter stor pris på at kunne vejlede og rådgive pårørende i en svær tid, både før, under og efter begravelsen.

Preben Olsen

Bedemandsassistent

Jeg er bedemandsassistent og I vil kunne møde mig hvor vi skal være flere til at lægge i kiste samt ved højtideligheder og rustvognskørsel.

Kolding Bedemand hjælper Kolding området

Vi bakker op om lokalsamfundet

Vi bidrager, støtter og medvirker ved lokale aktiviteter og tiltag i vores lokalområder. Udover det generelle kultur- og sportsliv bakker vi op omkring Danske Hospitalsklovne og støtteforeningen omkring Hospice Kolding.

Lokal bedemand for Kolding og omegn

Et familieforetagende som har eksisteret i over 125 år har naturligvis en historie som bør fortælles. Nedenfor er ganske kort opridset de væsentligste begivenheder.

Men lad os starte med i dag og så gå tilbage i tiden. I dag ledes virksomheden af bedemand Jesper Andersen som er 4. generation i Andersen-familien der grundlagde sine aktiviteter tilbage i 1897.

Det nuværende Søren Erik Andersen & Søn Begravelsesforretning – Kolding Bedemandsforretning – er startet af Søren Erik Andersen som er 3. generation og som var aktiv i forretningen indtil hans død i februar 2019.

[

1897

Historien tager sit udspring i Sdr. Bjert den 4. juni 1897, hvor sadelmagermester Søren Jesper Andersen sammen med hustruen åbnede værksted og forretning. Med et stort opbud af hårdt arbejdende bønder fra de mange omkringliggende gårde var der nok at se til i værkstedet.

[

1942

I 1942 overtog et af parrets 14 børn, Georg Andersen, firmaet efter faderens død. Men i løbet af 1950’erne betød den stigende mekanisering af faget, at der ikke længere var det store behov for det gamle håndværk. Så Georg Andersen startede sit eget busfirma.

[

1964

I 1964 kom Søren Erik Andersen (søn af Georg Andersen) hjem på værkstedet. Han var udlært møbelpolstrer og atter kom der gang i møbelhåndværket. Hustruen, Anna-Grethe Andersen, hjalp til på værkstedet hvor der også blev syet gardiner.

[
Første rustvogn Opel Kaptajn fra 1957

1972

I 1972 overtog Anna-Grethe og Søren Erik Andersen begravelsesforretningen efter daværende karetmager Mads Schousboe i Sdr. Bjert. Den kørte de sideløbende med værkstedet i Sdr. Bjert og i 1983 åbnedes kontoret på Dyrehavegårdsvej. Først i lejede lokaler på hjørnet af Dyrehavegårdsvej og Ibsvej, og senere i de nuværende egne lokaler, på hjørnet af Dyrehavegårdsvej og Fredericiagade.

[

1999

I 1999 blev Jesper Andersen, søn af Anna-Grethe og Søren Erik Andersen, ansat i virksomheden. Jesper drev tidligere Bjert Busser efter sin farfar Georg Andersen. Jesper gennemgik bedemandsuddannelsen tilbage i 1987 og efterfølgende diplomuddannelsen gennem Danske Bedemænd.

[

2001

I 2001 overtog Anna-Grethe og Søren Erik Andersen Egtved Begravelsesforretning efter tidligere indehaver og kollega John Larsen. Egtved Begravelsesforretning har rødder tilbage til 1888.

[

2002

I 2002 kom tillige datteren, Karin Lomholt, til forretningen, hun er også uddannet bedemand, men varetager hovedsageligt det administrative og er mange gange den første man møder når man kontakter forretningen.

[

2011

1. april 2011 blev Tagkær Begravelsesforretning i Christiansfeld overtaget efter kollegaen Leif Jacobsen. Tagkær Begravelsesforretning er en gammel familievirksomhed som blev grundlagt i 1908 som tømrer- og snedkervirksomhed med begravelsesforretning som tillægserhverv. En gammel familievirksomhed gennem flere generationer, som de stolt viderefører.

[

2011

I september 2011 overtog sønnen Jesper Andersen aktiviteterne efter Anna-Grethe og Søren Erik Andersen, som fortsatte deres virke i begravelsesforretningen.

[

I dag

I dag driver Søren Erik Andersen & Søn begravelsesforretning i Sdr. Bjert, Christiansfeld, Egtved og Kolding.

Søren Erik Andersen & Søn er i dag en ISO9001 certificeret forretning og var blandt nogen af de første certificerede i landet. En certificering af bedemænd som forbrugerrådet TÆNK anbefaler. Læs mere her omkring ISO9001 certificeringen “Kvalitet og iso-certificering

Om Søren Erik Andersen & Søn Begravelsesforretning

Søren Erik Andersen & Søn

Kolding

Bedemandsforretning
Dyrehavegårdsvej 1
6000 Kolding
Tlf. 75 52 65 77

Egtved

Begravelsesforretning
Søndergade 25
6040 Egtved
Tlf. 75 55 10 45

Tagkær

Begravelsesforretning
Kongensgade 9D
6070 Christiansfeld
Tlf. 74 56 27 37

Sdr. Bjert

Begravelsesforretning
Vesterløkke 41
6091 Bjert
Tlf. 75 57 23 38

ISO certificeret bedemand i Kolding