Søren Erik Andersen & Søn

Bedemand i Lunderskov, Skanderup, Lejrskov og Jordrup

Som din lokale bedemand og Kolding Kommunes ældste begravelsesforretning har vi gennem generationer hjulpet familier og pårørende i Lunderskov, Skanderup,  Lejrskov og Jordrup med at gøre den sidste afsked smuk og mindeværdig. Vi tilbyder kvalitet, tryghed og nærvær gennem hele forløbet.

Kontakt os gerne på 75 52 65 77 – vi træffes også aften og weekend

N

Kontakt os døgnet rundt

N

Vi tilbyder hjemmebesøg

N

ISO 9001 certificeret bedemand

N

Lokal bedemand for Kolding og omegn

Vi guider dig trygt gennem hele forløbet

Når du kontakter din lokale bedemand for Lunderskov og omegn, Søren Erik Andersen & Søn, står du aldrig alene i en svær tid. På de tidspunkter i livet hvor vi skal træffe de særlige og svære valg er vi ofte sårbare og forsigtige. Det gør ikke valgene nemmere. Vi guider dig trygt igennem de mange vigtige spørgsmål du som pårørende skal tage stilling til. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at planlægge den helt rigtig afsked og yde dig saglig og professionel rådgivning og vejledning gennem hele forløbet.

1

Kontakt os

Klik på knappen herunder eller ring til os døgnet rundt på 75 52 65 77 så hjælper vi dig videre

2

Samtale

Vi aftaler et personligt møde hos dig eller hos os, hvor vi taler om, hvad der er den rigtige afsked for dig

3

Planlægning

I dagene mellem samtalen og selve afskeden sørger vi for at tage hånd om de praktiske og formelle opgaver

Bedemand i Lunderskov

Søren Erik Andersen & Søn

Uddannede og certificerede bedemænd i Lunderskov

Vi er kvalitetscertificeret under ISO 9001 hvilket giver dig en høj kvalitet og tryghed i hele forløbet. Du er altid garanteret en faglig korrekt vejledning af en veluddannet bedemand, fuldstændig gennemsigtighed i forbindelse med pris og ydelse, og at bedemanden følger Danske Bedemænds etiske regler på alle områder.

Hos os har det gennem generationer altid været kvaliteten af vores arbejde, der har været en af vores fornemmeste kompetencer og det er blandt andet din garanti for en korrekt udførelse af vores arbejde – hver gang.

Familiedrevet bedemandsforretning med mange års erfaring i Lunderskov og omegn

Vi er et familieforetagende, der er grundlagt i 1897 og drives i dag af 4. generation. Vi har stort lokal kendskab i Lunderskov, Skanderup og Lejrskov som gør, at vi kan give dig en fyldestgørende og korrekt vejledning. Vores kontor i Kolding ligger tæt ved Kolding Sygehus og banegården og som bedemand i Lunderskov-området kommer vi naturligvis gerne til dig for en personlig samtale. Vi er i dag en ISO 9001 certificeret bedemandsforretning og var blandt nogen af de første certificerede i landet. En certificering af bedemænd som forbrugerrådet TÆNK anbefaler.

Priser på bedemand i Lunderskov

Der er ikke mange dødsfald som er ens og langt de fleste pårørende har også forskellige behov og ønsker til den forestående bisættelse eller begravelse. Derfor er svaret på, hvad de samlede omkostninger vil være, heller ikke helt enkelt og entydigt. Se priser og priseksempler her..

Priser på begravelse i Lunderskov
Bedemandsforretning i Lunderskov

Hvad hjælper vi med

Vi yder saglig, professionel, relevant rådgivning og vejledning og er behjælpelig med at forestå alle praktiske opgaver ved planlægning og gennemførelse af højtidelighed (kirkelig eller borgerlig). Vi har et stort lokal kendskab i Lunderskov og Skanderup som gør, at vi kan give dig en fyldestgørende og korrekt vejledning.

Den personlige samtale

Hos Søren Erik Andersen & Søn Begravelsesforretning prioriterer vi den personlige samtale, som sikrer en tryg oplevelse for dig som pårørende. Afskeden er noget særligt og kan ikke gøres om.

Begravelse Lunderskov

Kontakt din lokale bedemand i Lunderskov og omegn

Vi svarer døgnet rundt på tlf. 75 52 65 77.

Vi kan også kontaktes på mail se@se-andersen.dk eller ved at udfylde  nedenstående kontaktformular og vi vil kontakte dig på førstkommende hverdag.

Kontakt Bedemand i Lunderskov

Kvalitet, tryghed og nærvær

Søren Erik Andersen & Søn er Kolding Kommunes ældste begravelsesforretning. Gennem generationer har vi hjulpet familier og pårørende i Kolding, Lunderskov, Vamdrup, Sdr. Bjert og omegn med begravelser og bisættelser.

“Til min fars begravelse fik vi anbefalet Bedemandsforretningen Søren Erik Andersen & Søn og kan på det varmeste sende anbefalingen videre. Camilla Laursen hjalp os på en helt usædvanligt nærværende, omsorgsfuld og professionel måde igennem en svær proces.”

Johannes Højgård

Søren Erik Andersen & Søn

Kolding

Bedemandsforretning
Dyrehavegårdsvej 1
6000 Kolding
Tlf. 75 52 65 77

Egtved

Begravelsesforretning
Søndergade 25
6040 Egtved
Tlf. 75 55 10 45

Tagkær

Begravelsesforretning
Kongensgade 9D
6070 Christiansfeld
Tlf. 74 56 27 37

Sdr. Bjert

Begravelsesforretning
Vesterløkke 41
6091 Bjert
Tlf. 75 57 23 38

ISO certificeret bedemand i Kolding